2011.02.07.
10:51

Írta: Jullian Assange

Elszámolás + Bakács

BREAKINGBakács a feljelentést választotta? Miért nem kérte meg egy barátját, hogy hozzon oda egy kis pénzt mert bajba került!? Egy olvasóm szerint a tescosok felszokták ajánlani ezt a lehetőséget. Szomorú ügy :(

--------------

 

Felkerült az EMS költségelszámolása. Eszerint a tegnapi napig 815.049 Ft felajánlás érkezett a szervezőkhöz. Jó lenne tudni, hogy ebből mennyi érkezett Fölkel Róbert OTP számlájára és mennyit gyűjtöttek kp-ben (pl. a 27-i tünetésen a megjelentektől).

 

1. a tüntetés tervezett költségvetése 500.000 Ft volt, a végösszeg 627.250 Ft lett.

2. a maradék 187.799 Ft-ot hol őrzik? Fölkel Róbert számláján, vagy készpénzben?

3. szeretnénk tudni, hogy összesen hány felajánlótól érkezett a 815 049 forint, mekkora volt a legnagyobb felajánlás stb.

4. szeretnénk látni egy kivonatot Fölkel Róbertnek a felajánlásoknak nyitott OTP számlájáról (ahogy ezt eddig is többször megtették)

5. az EMS fal szerint január 24-től 26-ig összesen 759 733 forint felajánlás érkezett.


 

Az azóta eltelt 12 napban állításuk szerint 55.316 Ft felajánlást kaptak (utalások és kp felajánlások). UPDATE [most érkezett üzenet szerint a tüntetés helyszínén kb.: 40 ezer forintot dobtak össze a demonstrálók. J.A.]

Nehéz elhinni, hogy mindenkihez (szinte azonnal) eljutott az szervezők üzenete, hogy "ne utaljatok többet" amikor Fölkel számlaszáma több más blogra és fórumra is kikerült.

Nagyobb átláthatóságra van szüksége egy ekkora közbizalommal felruházott mozgalomnak. Egy olyan mozgalomnak mely az emberektől pénzt kért és kapott, melynek sokan ingyen szabadidejükből dolgoznak.

 

Sajtószabadságot Magyarországnak!

 


 


 

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: tesco penz ems bakacs

A bejegyzés trackback címe:

https://julianassange.blog.hu/api/trackback/id/tr752643875

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Bakács téliszalámilopás önellentmondásai 2011.02.07. 15:12:32

Túl sok és egyre ciffrább és furcsább dolgok történnek az Egymillióan a Magyar Sajtószabadság mozgalommal kapcsolatosan. Ennyi véletlen, ahogyan a magyar ember mondani szokta a mesében sincs. Megdöbbenések itt, körhahota ott. Nézzük Bakács Tibor Setten...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása