2011.02.08.
09:44

Írta: Jullian Assange

Arcok

Nézzük meg közelebbről, kik is az Egymillióan a Magyar Sajtószabadságért főbb arcai:

 

  1. Fölkel Róbert: a tüntetés főszervezője, pénzkezelő
  2. Juhász Péter: az EMS csoport elindítója.
  3. Babarczy Eszter: csendestárs

 (c)Bálna Borjú

(A vicces képért köszönet Bálna Borjúnak az EMS faláról)

 

 1. FR-ről nem sokat tudni. Katona ember és a Bólyaira járt. A Tilos rádió chatjének adminisztrátora "Tolsztoj" néven. Róbert már bejelentette, hogy háttérbe vonul. - Ebbéli szándékát őszintén támogatjuk!

2. JP talán a legmeghatározóbb hang az EMS-ben. Ő indította útjára a Facebook csoportot, melyhez azóta is csak neki van hozzáférése. Péter roma segítő programokkal foglalkozik valamint könnyűdrogi szabadságharcos. - Hajrá Péter, keep up the good work!

3. BE háttérarc, többeket próbált már rávenni, hogy lépjen az EMS a pártosodás útjára (eddig nem sok sikerrel?). - Fújj Eszter, köpöd ki!

 

Sajtószabadságot Magyarországnak!

 

 

 

 

 

2 komment

Címkék: facebook people babarczy ems folkel

A bejegyzés trackback címe:

https://julianassange.blog.hu/api/trackback/id/tr762646124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jullian Assange 2011.02.08. 17:47:03

@blogbejegyző: Persze ertem en hogy a szabadsajto.com fuggetlen. csak azt nem ertem hogy par napja hortolanyi ur miert ajanlotta fel az EMS falan folkel robertnak a szabadsajto.com szerkeszteset. Erre is valaszolniuk kene. Rossz helyen kopogtatnak, ha azt hiszik hogy barmifele jatekban benne vagyok. J.A.
süti beállítások módosítása